Praetorians

Forum Sojuszu PRAETORIANS - Ikariam, świat Epsilon

#1 2009-04-18 07:48:30

ciocia_frania

Persona Nongrata

648914
Punktów :   

Wzór podania

1. Dlaczego Praetorians?

2. Nie no serio, dlaczego Praetorians?

3. Jesteś pewny, że właśnie dlatego Praetorians?

4. Twoja obecna pozycja w rankingu:

5. Ilość miast we władaniu (włączając stolicę):

6. Sumaryczny poziom ratusza oraz akademii:

7. W jakich sojuszach byłeś wcześniej:

8. Twoj nick w grze:

9. Twoje imię:

10. Twój wiek:

11. Coś od siebie (nie dosłownie):

podanie złóż tutaj lub w osobnym temacie

___
być może, jak twierdzi filozof, nie ma żadnej łyżki, choć teza ta nasuwa pytanie, dlaczego istnieje idea zupy...

#2 2009-07-22 12:49:07

Podanie

Plebejusz

Re: Wzór podania

Proszę o przyjęcie mnie w poczet członków Waszego Sojuszu, a prośbę swoją motywuję tym iż moje miasta ( mam ich 5,a niedługo bedę miał 6) znajdują się blisko Waszego Sojuszu, a ja chciałbym brać czynny udział w grze  ( poprzednio należałem do Sojuszu adhd, a wcześniej nie byłem nigdzie zrzeszony....i wlaśnie w sojuszu adhd miałem niewielkie możliwości współpracy z innymi graczami, ponad dwie doby miałem do większości graczy.....o ile handlowo mogłem jeszcze pomagać innym bez większych problemów to militarnie tylko wydawałem ogromne nakłady finansowe, a i tak moje wysiłki były na marne- na ogół było już po walce. Poza tym mi nikt nigdy nie udzielił pomocy militarnej- głównie ze względu na odległość. Tak więc moją pozycję w rankingu 1,071, poziom ratusza 98 ( jeśli dobrze rozumiem słowo sumaryczny ), jak też akademii 78 zawdzięczam tylko sobie...a miałem trochę nieprzyjemności od kilku graczy z sąsiednich wysp. Mój Nick Pepe172, mam 25 lat, na imię Paweł i jestem z woj Lubuskiego;-) Ponadto uwielbiam Rzym, jestem wiernym kibicem S.S. Lazio, a w przyszłości wybieram się na Derby Wiecznego Miasta;) Mam nadzieję, że nie nikogo tym nie urażę (mam tu na myśli fanów Romy), jeśli takowi tutaj są Liczę na miłą współpracę i fantastyczną grę będąc już w Sojuszu praetorians. Z pozdrowieniami Pepe172

Stopka forum

RSS